Verhuur

Er zijn verschillende gespreks- en activiteitenruimtes in Veur Mekaar die worden verhuurd. Zoek jij een ruimte waar je rustig kan vergaderen? Of wil jij een activiteit organiseren maar ontbreekt de ruimte? Wij kunnen je helpen! Neem voor meer informatie contact op via ons contactformulier, met contact@veurmekaar.info of bel naar 0523-820390.

De beschikbare vergaderruimten in Veur Mekaar kunnen worden gereserveerd via een app-bericht aan de beheerder Gerwin Jonker, telefoon 0635 60 88 02

Op de eerste etage is een goed geoutilleerde vergaderruimte beschikbaar voor ongeveer 10 personen. Ruimte dient 14 dagen van tevoren te worden gereserveerd waarbij aangegeven kan worden of koffie, thee, frisdranken en/of lunches gewenst zijn. Kosten gebruik van deze ruimte is 10 euro per keer. Voor de huur van de ruimte alsmede de genuttigde consumpties wordt een rekening gestuurd.

Op de begane grond is een kleine vergaderruimte beschikbaar voor ongeveer 4 tot 6 personen. Ruimte dient 14 dagen van tevoren te worden gereserveerd waarbij aangegeven kan worden of koffie, thee, frisdranken en/of lunches gewenst zijn. Kosten gebruik van deze ruimte is 10 euro per keer. Voor de huur van de ruimte alsmede de genuttigde consumpties wordt een rekening gestuurd.

Op de begane grond is tevens een ruimte beschikbaar die gelegen is tussen de bibliotheek en Veur Mekaar. Deze vergaderruimte is geschikt voor ongeveer 10 personen en kan worden gehuurd op diƩ tijden waarop PostNL geen gebruik maakt van de ruimte. De beheerder kan over de tijden informatie geven. Ruimte dient 14 dagen van tevoren te worden gereserveerd waarbij aangegeven kan worden of koffie, thee, frisdranken en/of lunches gewenst zijn. Kosten gebruik van deze ruimte is 10 euro per keer. Voor de huur van de ruimte alsmede de genuttigde consumpties wordt een rekening gestuurd.