Activiteiten

Bingo

BINGO!! Meerdere keren klinkt dit inmiddels welbekende woord door de ruimte. Soms zachtjes, verbaasd zelfs. Soms ook ongegeneerd hard! Een avond vol spanning en sensatie: wie sleept de prijzen in de wacht? Houd onze Facebook pagina in de gaten voor meer info.

Repaircafé

Iets defect? Ons Repair Café weet daar wel raad mee. Het Repair-café is geopend in de even weken op de donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Reparaties worden gratis verricht, maar je kan naar eigen inzicht een vrijwillige bijdrage in de spaarpot doen.

Koffie en thee drinken

Dé ontmoetingsplek voor dorpsgenoten. Iedereen kan hier 6 dagen per week van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur terecht voor een kopje koffie of thee, een broodje of om de krant te lezen.

Filmavond

Ook zo’n zin in een echte filmavond? Gewoon, omdat het weer kan én mag? Regelmatig vertonen wij in ons buurthuis een bijzondere, indringende en mooie film. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de data.

Samen eten

Kom jij ook een keer ‘Samen eten’? Twee keer per week kan je genieten van een heerlijk verrassingsmenu. Samen eten kan alleen bij opgave. Er is plaats voor 30 gasten. Aanmelden kan bij Veur Mekaar of via 0523-820390.

Wandelen of fietsen

We organiseren een paar keer per jaar een leuke, gezellige én energieke wandel- of fietstocht. Tegen een kleine vergoeding kan je meedoen. Doe je mee? Leuk! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de data.

Kealsproat

Ben jij een man en praat je graag mee over onderwerpen als kerk, staat en maatschappij? Dan ben je van harte welkom bij ‘Kealsproat’! Om de twee weken komen wij op donderdag rond 10.00 uur samen. Laagdrempelig én gemoedelijk!

Spelletjes

Rummicub, sjoelen, kaarten, darten, jeu de boules… Hou jij ook zo van spelletjes? Kom dan gezellig van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur naar Veur Mekaar! Er is altijd wel iemand die mee wil spelen.